Podívejte se kolik stojí elektřina právě teď.

Sledujte svou spotřebu i fakturaci v zákaznickém portálu

Jste zákazníkem Nano Green a chcete mít přehled o tom, kolik elektřiny spotřebovala vaše domácnost v uplynulých měsících, dnech nebo dokonce hodinách? Přihlaste se do našeho portálu. Kromě přehledu spotřeby tu najdete i všechny své faktury. Protože se snažíme být maximálně transparentní, doplnili jsme portál také o predikci toho, kolik elektřiny spotřebujete v následujících měsících a na kolik vás pravděpodobně vyjde. A jak to vypadá?

Přehled spotřeby vaší domácnosti

Díky portálu můžete sledovat spotřebu elektřiny a náklady na provoz na každém ze svých odběrných míst. V kalendáři si vyberete období, které chcete sledovat. Jednoduše si tak můžete porovnat svou spotřebu v uplynulých měsících, případně i dnech nebo dokonce hodinách. Pokud máte chytrý elektroměr a průběhové měření, můžete lépe plánovat dobu využívání elektřiny ve vaší domácnosti ve prospěch rodinného rozpočtu. Zvýrazněné sloupce značí spotřebu, kterou nám již potvrdil distributor (proběhl odečet elektroměru). Zbývající sloupce značí také vaši spotřebu, jejíž objem ovšem čeká na potvrzení ze strany distributora. Své náklady na elektřinu můžete sledovat také v tabulce přímo pod grafem.

Predikce vašich budoucích nákladů na elektřinu

Na základě vaší dlouhodobé spotřeby dokážeme predikovat, jaký bude objem spotřebované elektřiny a jaké budou vaše náklady na ni v nejbližších měsících. Jak to? Odhad děláme na základě cen dlouhodobých kontraktů. Díky tomu dokážeme lépe predikovat, jaké budou vaše náklady na elektřinu v případě, že budete i nadále využívat spotový tarif.

Seznam vašich produktů a dokumentů

V záložce “Informace o OM” najdete vše důležité na jednom místě. Třeba EAN, svou výši záloh, číslo smlouvy, název produktu, ale také důležité dokumenty nebo technické parametry a odečty.

Místo na samoodečet elektroměru

Díky portálu už nemusíte čekat doma na odečet elektroměru. V části “Odečty” klikněte na tlačítko “Nový odečet”. Pokud tak učiníte na mobilu, stačí, když v dalším kroku nafotíte stav elektroměru, vyplníte požadované údaje a je hotovo.

Všechny vaše faktury a platby

Všechny vaše faktury za elektřinu budete mít díky portálu hned po ruce. V této záložce uvidíte nejen historii fakturace, ale také přehled plateb, které jsou již uhrazené či teprve na úhradu čekají. Neuhrazenou fakturu za elektřinu pak jednoduše zaplatíte skrze QR kód.

Chcete to vidět na vlastní oči? Přihlaste se do portálu. Přihlašovací údaje jsme vám poslali e-mailem.